Associació Catalana de Bollywood

El Centre Asana va obrir les seves portes l'any 2004, en veure que calia fer molta feina per donar a conèixer la cultura de la India i el Bollywood va constituïr l'Associació Catalana de Bollywood al 2007.
L'Associació neix amb la idea de promoure la cultura india en general degut a la massiva afuència d'aquests ciutadans al nostre pais, i d'ajudar a l'integració dels indis i pakistanesos a la societat catalana, a l'hora que els catalans coneguin la seva cultura.

Els componets de l'associació agrupa ciutadans catalans i indis que han estat formats íntegrament a l'Índia en diverses estades des de l'any 2000.
És una Associació sense ànim de lucre que participa activament amb numeroses ONGs com FUNDACIÓN VICENTE FERRER, SONRISAS DE BOMBAY, INDIAN SUNRISES, INTERMON OXFAM,.. per tal d'ajudar amb les seves tasques.
A la vegada assistim regularment a reunions amb l'Ajuntament de Sabadell i col.laborem en totes les acticvitats on creiem que podem aportar el nostre granet de sorra.

Hem aparegut en diversos mitjans de comunicació (TV, Ràdio i Premsa) i a l’actualitat som qui organitzem de forma més multitudinària les festes més important de l'India a Catalunya: El Holi i el Diwali.

Treballem perquè les dues cultures que més estimem s'entenguin i demostrin que amb respecte i tolerània la convivència no només és possible sinó enriquidora.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE BOLLYWOOD


HOLI SABADELL:
DIWALI SABADELL: